iccsl - 2005-22 | Política de privacitat | Avís legal | castellano


INGENIERÍA Y CONSTRUCCIONES CATALONIA (I.C.C., s.l.) és una empresa de serveis, constituïda com a Societat Anònima en 1.987 i transformada en Societat Limitada en 1992, després de més de 17 anys d’activitat professional del seu promotor en els camps de l’obra pública, l’edificació i l’urbanisme, tant de promoció pública com privada.

Actualment la seva activitat es desenvolupa al voltant de l’obra civil en tots els seus aspectes i en tots els seus camps.

Aquest equip professional multidisciplinar està compost per un grup jove, dinàmic i experimentat que integra a enginyers de camins, industrials, tècnics d’obres públiques, agrònoms, topògrafs, arquitectes i aparelladors, amb el recolzament d’un equip de disseny i delineació, a més de comptar amb la col·laboració de professionals especialitzats en àrees específiques d’enginyeria, arquitectura i urbanisme.

Des de la seva fundació, I.C.C., s.l., té per norma oferir la màxima qualitat en els seus treballs i el desenvolupar-los en contínua col·laboració amb els seus clients, el que li ha permès augmentar progressivament el volum dels seus treballs així com el nombre dels seus clients, tant Institucionals com privats.

Consulteu la declaració de la Política de qualitat i medi ambient de l'empresa.

L'empresa disposa dels certificats següents:

- ISO 9001:2015

- ISO 14001:2015

- ISO 45001:2018